Liity jäseneksi

Ammattiliitto Pron jäsenmaksu
 

Ammattiliitto Pron jäsenmaksu on 1,25 prosenttia veronalaisesta palkkatulosta vuonna 2019. Maksu on enimmillään 49 euroa kuukaudessa.

Entisten pardialaisten edunvalvonta jatkuu Prossa omalla sektorillaan, joka on Prossa nimeltään Julkinen sektori. Sopimusalavastaava Sari Jokikallas

 

Mistä jäsenmaksua peritään vuonna 2019?

 • Jäsenmaksua peritään kaikesta veronalaisesta palkkatulosta, joista maksetaan eläke- ja sosiaaliturvamaksut ja on suuruudeltaan 1,25 prosenttia em. palkkatulosta. Ennakkoveron alaista palkkatuloa ovat myös luontoisedut, lomarahat ja lomakorvaukset sekä irtisanomisajan palkat.
 • Pro perii myös jäsenmaksua 1,25 prosenttia liiton hoitaman työsuhderiidan tuloksena maksetuista saatavista tai korvauksista.
 • Työttömyyskassa Pron maksamista etuuksista peritään työttömyyskassan jäsenmaksu automaattisesti.
 • Liitto ei palauta liikaa maksettua jäsenmaksua.

 

Ammattiliito Pro Seniorit ry on seniorien oma yhdistys

Senioriyhdistys on eläkkeellä olevien toimihenkilöiden valtakunnallinen etujärjestö, joka edistää jäsentensä sosiaalista asemaa ja turvaa eläke-etuja.

Lisäksi yhdistys edistää jäsentensä henkistä ja fyysistä hyvinvointia järjestämällä muun muassa virkistys- ja harrastustoimintaa.

 

Jäsenmaksu vuonna 2019 senioriyhdistyksessä

Ammattiliitto Pro Seniorit ry:n vuoden 2018 vuosikokouksessa hyväksyttyjen uusien sääntöjen mukaisesti kaikki senioriyhdistyksen jäsenet maksavat jäsenmaksun vuosittain.

Vuoden 2019 jäsenmaksu on 10 €/jäsen. Seuraavan vuoden jäsenmaksun suuruus päätetään aina kunkin vuoden vuosikokouksessa. Jäsenmaksulasku lähetetään automaattisesti seniorijäsenille kalenterivuosittain loka-marraskuussa. Laskun maksamatta jättäminen on riittävä ilmoitus jäsenyyden päättymisestä senioriyhdistyksessä.

Maksamalla senioriyhdistyksen jäsenmaksun jäsenyytesi jatkuu vuoden kerrallaan ja näin saat käyttöösi senioriyhdistyksen jäsenedut ja voit osallistua halutessasi paikallisten kerhojen toimintaan.

Osa-aikaeläkkeellä oleva jäsen maksaa vuonna 2019 jäsenmaksunsa 1,25 % osa-ajan palkasta. Jäsenmaksu on kuitenkin enintään 49 euroa/kk. Eläketulosta ei makseta jäsenmaksua. Jäsenedut ja -palvelut ovat samat kuin muillakin työssä olevilla.

Lisätietoja www.proseniorit.fi sekä https://www.proseniorit.fi/yhdistys/

 

 

 

   

   

   

   

   

  Haluan lisätietoja jäsenyydestä

  *
  *
  *
  *

  * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.